koor con amore bestaat halve eeuw

Het gemengd koor Con Amore bestaat die jaar een halve eeuw. Om dit te vieren houdt het koor op 2 oktober een jubileumviering in de Heilig Hart-kerk in Lemelerveld.

De dienst, die om 10.00 uur begint, zitt uiteraard bomvol muziek. Con Amore roept vooral oud-leden om de dienst te bezoeken. De huidige leden zouden het namelijk leuk vinden om met hen nog enkele stukken te zingen. Hiervoor kan van tevoren nog worden geoefend. Na afloop is er gelegenheid om aan de hand van fotoboeken en filmopnamen herinneringen op te halen.

Het koor werd in 1961 opgericht door juffrouw Tielbeke. Onder haar leiding werden onder meer operettes als ‘Im weissen Rössl’, ‘Der Zigeunerbaron’ en ‘De Klokken van Corneville’ ingestudeerd en uitgevoerd. Er volgde nog een groot aantal dirigenten, van wie de namen Vagevuur, Bloo en Poelhekke zeker mogen worden genoemd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.