koopman vierde en vijfde in wijthmen

Heinoër Dennis Koopman (14) van het Racing Team Bartelds Auto’s uit Heerde is afgelopen weekend op de vierde en vijfde plek geëindigd op het circuit bij de Wijthmenerplas. Beide manches verliepen zoals zo vaak dit seizoen. Meiffels en Slager maken voorin uit wie er wint en een groep ‘achterrijders’ maken uit wie de laatste podiumplaats bemachtigd.

De podiumplaatsen werden in beide manches hetzelfde verdeeld. Koopman had beide keren een goede start, maar kon niet voorkomen dat Tollenaar hem in de eerste manche te snel af was. Na een bezoekje aan de berm in de tweede manche, wat Koopman de opmerking ‘het leek wel motorcross’ ontlokte, moest hij toezien dat naast Tollenaar ook Van ’t Hoen hem passeerde en er niet meer restte dan een vijfde plaats.

Door dit resultaat verstevigt Koopman wel zijn vierde plaats in de tussenstand die hem, met nog twee manches te gaan op het circuit in Emmen, komend weekend bijna niet meer kan ontgaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.