Home / archiefcentraal / koopman vierde en vijfde in wijthmen

koopman vierde en vijfde in wijthmen

Heinoër Dennis Koopman (14) van het Racing Team Bartelds Auto’s uit Heerde is afgelopen weekend op de vierde en vijfde plek geëindigd op het circuit bij de Wijthmenerplas. Beide manches verliepen zoals zo vaak dit seizoen. Meiffels en Slager maken voorin uit wie er wint en een groep ‘achterrijders’ maken uit wie de laatste podiumplaats bemachtigd.

De podiumplaatsen werden in beide manches hetzelfde verdeeld. Koopman had beide keren een goede start, maar kon niet voorkomen dat Tollenaar hem in de eerste manche te snel af was. Na een bezoekje aan de berm in de tweede manche, wat Koopman de opmerking ‘het leek wel motorcross’ ontlokte, moest hij toezien dat naast Tollenaar ook Van ’t Hoen hem passeerde en er niet meer restte dan een vijfde plaats.

Door dit resultaat verstevigt Koopman wel zijn vierde plaats in de tussenstand die hem, met nog twee manches te gaan op het circuit in Emmen, komend weekend bijna niet meer kan ontgaan.

Lees ook

Plannen Twentseweg bijgesteld: nu gesprekken over zes tiny houses

RAALTE – De plannen voor de tiny houses en het voedselbos aan de Twentseweg in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.