koopman sluit seizoen af op ereschavot

Koopman vertrok beide manches vanaf een vierde startplaats en wist in de eerste manche met een kleine achterstand als derde te eindigen. Door de diskwalificatie van Meuffels wiens motor

onreglementair verklaard werd schoof Koopman door naar de tweede plaats. In de tweede manche vocht Koopman een fel duel uit met Tollenaar, die halverwege de race ten val kwam waardoor Koopman ook in de berm belandde. Gelukkig kon hij zijn weg wel vervolgen om uiteindelijk als eerste van een groepje als tweede te eindigen en voor de tweede keer naar het podium mocht.

“Twee perfecte races, goede rondetijden en het verschil met de top was te overzien vandaag”, laat Koopman senior weten.

Het seizoen zal worden afgesloten met de traditionele 4-uren race op het circuit van Croix in Frankrijk, waar Koopman een gelegenheidsduo zal vormen met Dianne Geesink die uitkomt in de klasse Sport –lucht en in Emmen na afloop van de races via een paar trainingsronden alvast kennis maakte met de Racing Team Bartelds Honda.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.