knolln rock voor het eerst met drie bands

Vervolgens zullen de dames van The Wembleys er een groot rock spektakel van maken. Met muziek van the Stones tot CCR slepen ze je mee door de vorige eeuw . Onder het motto Let there be Rockjes! Als laatste is het de beurt aan de hoofdband van de avond De Richards. Met een verleden in Jovink en de Voederbietels (drummer Mongo en gitarist Richard ‘Gorro’ Jansen) en mannenkoor Karrespoor weten deze heren wel hoe ze een feestje moeten bouwen. En natuurlijk mag je een portie stevige stamprock verwachten.

De kaartverkoop is al begonnen. Kaarten kosten 10 euro en zijn verkrijgbaar bij Café Ruimzicht en Schildersbedrijf Harleman. Er zijn slechts 250 kaarten beschikbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.