Home / archiefcentraal / kampioenschap bij ponyclub heeten

kampioenschap bij ponyclub heeten

Ponyclub Heeten heeft komend seizoen een groot aanbod van wedstrijden voor de ruiters en amazones van 8 tot 18 jaar uit de wijde omtrek. Er worden acht indoorwedstrijden gehouden in de manege aan de Schopkesdijk te Heeten. Hier staat een mooie accommodatie met twee overdekte rijhallen. Het wedstrijdseizoen begint op 15 en 16 oktober met dressuur. De andere dressuurwedstrijden vinden plaats op 19 en 20 november, 17 en 18 februari en op 3 en 4 maart.

Er worden ook springwedstrijden georganiseerd. Deze wedstrijden zijn altijd op zondag. De dag ervoor, de zaterdag is er oefenspringen, dan mag iedereen deelnemen, dus ook ruiters en amazones die geen wedstrijdervaring hebben. Dit is een goede gelegenheid voor beginnende springers om in wedstrijdsfeer een parcours te rijden.

De springwedstrijden vinden plaats op 22 en 23 oktober, 10 en 11 december, 28 en 29 januari en 10 en 11 maart. De wedstrijd van 3 en 4 februari is een heel bijzondere, dan organiseert de Ponyclub Heeten namelijk het Overijssels Kampioenschap Indoor -springen.

Op dinsdagavonden zijn er dressuurlessen en eens in de veertien dagen op donderdagavond springlessen. Kom gezellig een keertje kijken en de sfeer proeven bij onze vereniging.

Lees ook

Egbert den Daas opnieuw lijsttrekker van Lokaal Alternatief

HEINO – Lokaal Alternatief heeft de lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Raalte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.