jort wint de wedstrijd van de week

Jort van Dartel is de winnaar van de derde editie van de Intersport Schutte Wedstrijd van de Week van dit seizoen. Jort voorspelde samen met zes (!!!) anderen de 3-0 overwinning van Lemelerveld op RDC.

Samen met Annie, Jan, Esly, Wesley, Roelof en Kyro voorzag Jort de uitslag van de wedstrijd. Loting was dus nodig om een winnaar van deze editie van de Wedstrijd van de Week te bepalen. Jort kwam als gelukkigste uit de bus.

Door de overwinning bezetten de Sukerbieten nu op de vijfde plaats op ranglijst van de Derde Klasse B. Lemelerveld heeft 6 punten uit 3 wedstrijden. RDC blijft door de nederlaag de nummer laatst van de ranglijst. RDC verloor tot nu toe alle competitieduels en staat dus puntloos onderaan.

Ditmaal niks gewonnen met de Intersport Schutte Wedstrijd van de Week? Niet getreurd. Woensdagmiddag kun je vanaf 12.00 uur weer opnieuw een gokje wagen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.