Home / archiefcentraal / jop bij loswal wijhe een feit

jop bij loswal wijhe een feit

De Jongerenontmoetingsplaats aan de Loswal in Wijhe, is vanaf maandag een feit. De gebruikers van de plaats kunnen dan samen met kunstenaar Koenen de gelegenheid voorzien van graffiti. Jansen Venneboer uit Wijhe heeft de afgelopen tijd hard gewerkt aan het maken van de JOP, nadat de gemeente het ontwerp had gemaakt.

Het stalen object, waar jongeren elkaar kunnen ontmoeten, wordt bij hoog water verplaatst, zodat de JOP altijd toegankelijk blijft. Op maandag 3 oktober voorzien burgemeester Ton Strien en wethouder Ans Otterloo de JOP van de laatste graffitikleuren. Daarmee is de JOP een feit.

Lees ook

Verharde paden in heemtuin

WIJHE – Heemtuin Veermans Hof IJsselflora in Wijhe heeft de paden in de tuin kunnen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.