jop bij loswal wijhe een feit

De Jongerenontmoetingsplaats aan de Loswal in Wijhe, is vanaf maandag een feit. De gebruikers van de plaats kunnen dan samen met kunstenaar Koenen de gelegenheid voorzien van graffiti. Jansen Venneboer uit Wijhe heeft de afgelopen tijd hard gewerkt aan het maken van de JOP, nadat de gemeente het ontwerp had gemaakt.

Het stalen object, waar jongeren elkaar kunnen ontmoeten, wordt bij hoog water verplaatst, zodat de JOP altijd toegankelijk blijft. Op maandag 3 oktober voorzien burgemeester Ton Strien en wethouder Ans Otterloo de JOP van de laatste graffitikleuren. Daarmee is de JOP een feit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.