Home / archiefcentraal / jeugdvoetbaldagen bij vv heino

jeugdvoetbaldagen bij vv heino

VV Heino houdt ook dit jaar weer twee jeugdvoetbaldagen voor kinderen van 6 tot 13 jaar. De tweedaagse wordt gehouden op 24 en 25 oktober op sportpark de Kampen in Heino. Op deze dagen zal er een programma worden afgewerkt met trainingen, wedstrijden, boardingvoetbal, panna-voetbal en spelregelkennis. De jeugdvoetbaldagen worden ieder jaar door 100 tot 150 kinderen uit de regio bezocht.

De voetbaldagen staan onder leiding van Harald Stelder, trainer van Vitesse AGOVV D2 en Richard van Dellen, scout van Vitesse/AGOVV. Om de dagen toegankelijk te maken voor iedereen betalen de deelnemers 50 euro. Naast twee sportieve dagen krijgen deelnemers hier ook een complete voetbaloutfit van Lagea, twee sportdrankjes per dag en tussen de middag broodjes en fruit voor.

Kijk voor meer info op: www.hrsoccerevents.nl of www.vvheino.nl Aanmelden kan door een mailt te sturen naar tcvvheino@planet.nl of info@hrsoccerevents.com. Het deelnamegeld moet overgemaakt worden naar rekeningnummer 52.42.456 t.n.v. H&R Soccerevents onder vermelding van Voetbal2daagse Heino.

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.