jansen venneboer ondernemer van het jaar

Dat 2011 voor Jansen Venneboer in Wijhe een bijzonder jaar is, blijkt al uit heel veel ontwikkelingen. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, duurzame productinnovaties, tot de top behoren van financieel gezonde bedrijven in de branche en dan ook nog de eer de titel “Ondernemer van het Jaar 2011” te mogen dragen.

Tijdens het People´s Business Ondernemers Festival op 10 maart jl. werd de winnaar bekend gemaakt. De jury koos hier voor Lucien Perizonius van Jansen Venneboer uit Wijhe. De titel “Ondernemer van het Jaar 2011” is binnen.

Voor een 8-koppige jury van o.a. Kamer van Koophandel, MKB en VNO- NCW en oud prijswinnaars heeft hij een presentatie over Jansen Venneboer gegeven. Bij de beoordeling werd gelet op criteria als ondernemerschap, financiën, personeelsbeleid, groei en innovatie.

Op 31 augustus 2011 heeft Jansen Venneboer de award van Graydon in ontvangst genomen. Dit betekent dat Jansen Venneboer in de top behoort van financieel gezonde bedrijven in de branche. Niet iedereen ontvangt zomaar deze award. Zo moet een bedrijf een positief kredietadvies krijgen en mag er een minimale kans op wanbetaling zijn. Dit oordeel is gebaseerd op een mix van factoren zoals omzetcijfers, jaarcijfers en het betaalgedrag. Verantwoord zaken doen met Jansen Venneboer is geen probleem.

Jansen Venneboer is het eerste bedrijf waaraan het certificaat van de MVO-monitor is uitgereikt.

Natuurlijk heeft Jansen Venneboer dit ook terug laten komen in haar producten, vooral in innovatieve producten. Zo bedacht Jansen Venneboer oplossingen voor het oppompen van schoon water in ontwikkelingslanden, maar ook een vistrap i.s.m. Ingenieursbureau Tauw waarbij vissen stuwen kunnen passeren.

De komende drie jaren zal Jansen Venneboer met 16 bedrijven gaan samen werken om productinnovaties re realiseren met composiet. Het betreft hier nieuwe producten en ook bestaande producten die zo worden aangepast dat zij van duurzame, composietmaterialen kunnen worden samengesteld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.