inge muller wint fotoactie met schone slaper

Inge Muller uit Lemelerveld heeft de winnende foto gemaakt van de fotoactie ‘Stilte’. Ze wint daarmee een professionele fotoshoot in de Studio van De Fotograaf Raalte, inclusief proeffoto’s en een vergroting.

Clark Hueting van de Fotograaf Raalte vertelt waarom deze foto gewonnen heeft: “Inge’s inzending viel op door de rust in de foto. Niet alleen de slapende vader van Inge symboliseert de ‘stilte’ goed, maar ook de tent in zijn omgeving laat zien dat het een rustig en stil tafereel betreft. De foto lijkt stiekem genomen zo door het gras en de takjes. Behalve dat hierdoor een beetje een ‘paparazzi’-effect ontstaat, geeft dit ook mooi wat diepte in de foto.”

Als verbeterpunt geeft Clark aan dat er iets meer ruimte aan de bovenzijde van de foto mocht zijn en dat het nog mooier was geweest als het hele gezicht van vader te zien was geweest. “Zo blijft de schone slaper toch nog een beetje anoniem.”

Zelf meedoen met de volgende fotoactie is heel gemakkelijk. Je maakt een mooie foto en uploadt via fotograaf.sallandcentraal.nl. Het thema is ‘Verregende vakantie 2011’. Heb je dus een lekker regenachtige vakantie gehad? Dan heb je vast nog wel een foto, die dit mooi laat zien.

De fotograaf in Raalte geeft ook regelmatig cursussen fotografie. Zo kun je leren om nog mooiere foto’s te maken. Zo haal je meer uit bijvoorbeeld je digitale camera, Photoshop en leer je een digitaal album maken. Voor meer informatie kun je contact opnemen met De Fotograaf via 0572 354637.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.