infocentrum ijssel den nul open voor publiek

Het infocentrum IJssel Den Dul gaat op 15 oktober open. Zo’n 70 vrijwilligers zetten zich in om als gastvrouw (of gastheer) en educatieve vrijwilliger de bezoeker te begeleiden, informeren en enthousiasmeren over de natuur, water en cultuurhistorie in en rondom het Infocentrum IJssel Den Nul.

Infocentrum IJssel Den Nul is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur. In de eerste twee weken zijn extra activiteiten.

Het Infocentrum IJssel Den Nul is tot stand gekomen door samenwerking van meerdere partijen, die werken met de aspecten natuur, cultuur, water, zorg, recreatie, toerisme en educatie.

In de horeca van het infocentrum werken cliënten van de JP van den Bent Stichting. Zij verzorgen onder begeleiding ook het onderhoud in en rondom het gebouw. SallandWonen is eigenaar van het gebouw en heeft het beheer van dit Kulturhusproject in handen gelegd van Stichting Kulturhus Olst- Wijhe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.