infobijeenkomst subsidie op zonnepanelen

Heeten heeft ruim 360.000 euro aan subsidiegelden van de provincie Overijssel gekregen, waarvan ruim 200.000 euro voor het project Zonnekracht wordt ingezet. Zonnekracht voorziet in de subsidie voor de aanschaf van 750 zonnepanelen door Heetenaren (particulieren, bedrijven en sociaal maatschappelijk vastgoed). Niet-Heetenaren kunnen zich ook inschrijven en zodoende meeprofiteren van het inkoopvoordeel (niet de subsidie). Naast de provincie Overijssel doet ook de Rabobank een bijdrage.

Particulieren, bedrijven en verenigingen/stichtingen met gebouwen (het sociaal-maatschappelijk vastgoed) kunnen deelnemen aan het project Zonnekracht. Deelnemers krijgen een inkoopvoordeel op de aanschaf van de zonnepanelen en toebehoren. En bevindt jouw adres zich binnen het postcodegebied van Heeten, dan kun je ook subsidie krijgen. De terugverdientijd van de investering wordt (afhankelijk van jouw situatie, dak en wensen) minder dan tien jaar. Met een gemiddelde levensduur van dertig jaar, heb je aansluitend zo’n twintig jaar gratis stroom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.