Home / archiefcentraal / inbraakpoging bij raalter juwelier

inbraakpoging bij raalter juwelier

De politie is op zoek naar getuigen van een inbraakpoging bij een juwelier aan de Marktstraat in Raalte. Bij de inbraakpoging werd gepoogd om met een steen een vitrine in te slaan. Hierbij ontstond forse schade.

De inbraakpoging vond plaats in de nacht van zondag op maandag, tussen 01.00 uur en 07.30 uur. Mensen die iets gezien of gehoord hebben dat mogelijk verband kan houden met deze poging tot inbraak wordt gevraagd contact op te nemen met de politie. Anonieme informatie kan worden doorgegeven aan Bel M. (Meld Misdaad Anoniem) via 0800-7000.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.