hokersfeest met ja dat zal

Zaal De Hoppe in Broekland vormt op zaterdagavond 1 oktober de locatie voor de zesde editie van het jaarlijkse Høkersfeest. Op het podium staat de boerenrockband ‘Ja Dat Zal’. Deze groep uit Slagharen en omstreken bestaat al sinds 1997. De heren spelen stevige rock’n roll, uiteraard beïnvloed door bands als Normaal, Status Quo en AC/DC. Ja Dat Zal zet er eind dit jaar een punt achter dus dit is een van de laatste gelegenheden om de band live te zien.

De organisatie van het feest is wederom in handen van Huub Tiebot en Gait Middelkamp, twee Broeklandse Normaalfans. De heren hebben er een handje van om De Hoppe voor de gelegenheid een bijzondere aankleding te geven. Wat ze dit jaar van plan zijn, is niet bekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.