herfsttoertocht mc salland door duitsland

Motorclub MC Salland houdt op 11 september haar jaarlijkse herfsttoertocht voor motoren. De rit gaat dit keer richting het noordoosten. Het grootste gedeelte van de rit gaat door Duitsland en Drenthe. Er is keuze uit 2 afstanden.

De korte versie van de route heeft een afstand van 180 km en bij de langere rit rijd je een afstand van 252 km. Deze tocht is aangemeld bij de KNMV en LOOT.

Iedereen die zin en tijd heeft is van harte welkom in het clubhuis aan de Korteveldsweg 18b in Lemele waar je vanaf 9.00 uur kunt starten. Na het inschrijven laad je de route in je Garmin-navigatie systeem of ontvang je een route beschrijving op A-4 formaat. Meer informatie op staging2.mcsalland.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.