Home / archiefcentraal / heinoer vernielde nooddeur niet

heinoer vernielde nooddeur niet

De politie meldde afgelopen zondag dat een 20-jarige man uit Heino in de nacht van zaterdag op zondag werd aangehouden voor het slopen van een nooddeur op het Stöppelhaeneterrein. Dit bericht bleek niet te kloppen. Niet hij maar zijn vriend, een 19-jarige man uit de gemeente Olst-Wijhe, was hiervoor verantwoordelijk. De 19-jarige werd dan ook diezelfde nacht aangehouden en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Tegen de Heinoër wordt wèl proces-verbaal opgemaakt omdat hij het werk van politiemensen belemmerde. Hij bleef bij herhaling aandringen, zowel fysiek als mondeling, om een verklaring van de politiemensen die zijn vriend aanhielden. Dit werd als ‘ambtsbelemmering’ aangemerkt. Hij pleegde geen geweld tegen bewakingspersoneel. Aan de man uit Heino zijn excuses aangeboden voor deze verkeerde berichtgeving. Die was ontstaan door verwisseling van informatie in twee dagrapportages.

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.