heinoer vernielde nooddeur niet

De politie meldde afgelopen zondag dat een 20-jarige man uit Heino in de nacht van zaterdag op zondag werd aangehouden voor het slopen van een nooddeur op het Stöppelhaeneterrein. Dit bericht bleek niet te kloppen. Niet hij maar zijn vriend, een 19-jarige man uit de gemeente Olst-Wijhe, was hiervoor verantwoordelijk. De 19-jarige werd dan ook diezelfde nacht aangehouden en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Tegen de Heinoër wordt wèl proces-verbaal opgemaakt omdat hij het werk van politiemensen belemmerde. Hij bleef bij herhaling aandringen, zowel fysiek als mondeling, om een verklaring van de politiemensen die zijn vriend aanhielden. Dit werd als ‘ambtsbelemmering’ aangemerkt. Hij pleegde geen geweld tegen bewakingspersoneel. Aan de man uit Heino zijn excuses aangeboden voor deze verkeerde berichtgeving. Die was ontstaan door verwisseling van informatie in twee dagrapportages.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.