heino feest vrolijk verder op het giet loss feest

Waar ze tijdens de Pompdagen nog verantwoordelijk waren voor de organisatie van het Spellencircuit in de kom van Heino, blijken de vrienden ook een volwaardig tentfeest te kunnen organiseren aan de Verversweg in Heino. Vorige edities bleken zeer succesvol en het feest bleef maar groeien. Daarom heeft de organisatie dit jaar besloten de band BigBird in te huren om het publiek van een muzikale noot te voorzien. “We zijn erg trots dat we deze zeer goede band hebben kunnen aantrekken.” Aldus Jordy Schrijver.

“BigBird verzorgde samen met Guus Meeuwis en Van Velzen de afterparty van de Vrienden van Amstel Live.” Vult Lieke Overgoor hem aan. BigBird is een band die het publiek weet te betrekken in haar show en het belooft dan ook één groot feest te worden als we de organisatie mogen geloven.

Ook dit jaar mikt ’t Giet Loss weer op een verdere groei van het evenement. Het feest krijgt steeds meer regionale bekendheid en het doel is dan ook vaste prik te worden op de Sallandse zomerfeesten kalender.

Zaterdag 10 september om 21.00 opent Giet Loss Feest haar deuren aan de Verversweg. Entree bedraagt 5 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.