Home / archiefcentraal / heeten krijgt verjaardagskalender cadeau

heeten krijgt verjaardagskalender cadeau

“We hadden een aantal ideeën voor een jubileumcadeau”, vertelde Frank Koerkamp de aanwezigen. “Totdat onze plaatselijke topvrijwilliger Antoon Olde Bijvank voorstelde om een verjaardagskalender tem aken.” En aldus geschiedde. De kalender is ontworpen door oud-Heetense Camilla Oostewechel.

Thema van de kalender is tijd. Op de kalenderbladen wordt dan ook ruimschoots teruggeblikt op de geschiedenis van de ponymarkt. Dat gebeurt aan de hand van foto’s, anekdotes en weetjes. “We hebben in de loop der jaren meer dan tachtig programmaonderdelen zien komen en gaan”, vertelde Frank. “Maar één ding bleef en dat is de ponymarkt!” In totaal zijn er tweeduizend exemplaren van de kalender gedrukt. Frank mocht het eerste exemplaar overhandigen aan Jos Wijnberg, voorzitter van Stichting Helami.

Lees ook

Wiegeliedjes en nachtmerries in Nicolaaskerk

WIJHE – Sinje Kiel en David van Ooijen verzorgen op zaterdag 7 augustus een concert …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.