hardlopen vanuit lierderholthuis

Running Club Lierderholthuis is een recratieve trim/loopclub waarbij een ieder die graag loopt of er mee wil starten, zich zonder drempel bij kan aansluiten. De bijna dertien jarige club heeft inmiddels bijna 300 leden en heeft een goed opgeleid trainerskader.

Ook voor het komende jaar heeft RCl weer een aantal activiteiten in het vooruitzicht. De jaarlijkse Den Alerdinckloop is op 19 november. Volgens velen behoort de Den Alerdinckloop tot de mooiste loop in de wijde omgeving. Op de eerste donderdagavond van april 2012 start er weer een dertienweekse loopcursus voor de beginnende loper/ loopster en in juli vindt de jaarlijkse zwemloop plaats; een waar spektakel.

Voor nadere informatie kun je de website bezoeken: staging2.rcl98.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.