halve eeuw ploegwedstrijden in wesepe

De ploegwedstrijden in Wesepe bestaan 50 jaar. In 1961 begonnen de ploegwedstrijden beperkte middelen. Dit jaar, een halve eeuw later, wordt het grootste materieel voor de ploeg gespannen om de grond op de Enk (ter hoogte van de Koedijk) om te ploegen.

Om deze speciale dag de ploegers wat beter te bekijken, kun je vanuit een hoogwerker genieten van het uitzicht. Wie altijd nog eens in één van deze grote tractoren met werktuig wil zitten, kan een stukje meerijden met Loonbedrijf Jansen Heeten. Bovendien is er de mogelijkheid om te kunnen trekker sleeën.

Om deze mijlpaal van de ploegwedstrijden te vieren is er na afloop van de ploegwedstrijden een jubileumfeest in de tent. De formatie Konings Duo treedt dan op, ook kun je een hapje en een drankje krijgen.

De ploegwedstrijden zijn op 23 oktober en beginnen om 10.15 uur. De band begint om 14.00 uur met spelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.