grotenhuis tevreden na laatse race seizoen

In het ONK Dutch Superbikes heeft de Luttenbergse coureur Jarco Grotenhuis het raceseizoen afgesloten met een verdienstelijke 16e plaats. Tijdens de sponsordag sloot het Veldkamp Racingteam Hageveld een zwaar seizoen af. Het team kampte met dit seizoen met een aantal crashes en schades, maar in het laatste weekend van het seizoen bleef de motor heel.

Door de aanwezigheid van sponsoren was coureur Grotenhuis was er extra op gebrand om een goed resultaat te behalen.Vertrekkend vanaf een 22e startpositie eindige de Luttenberger na een onderbroken race, door een valpartij, na de herstart uiteindelijk als 16e.

“Helaas net buiten de punten, maar mijn tempo is terug. Na veel problemen zit eindelijk het tempo er weer goed in. Ik kwam vandaag nog een paar tienden tekort op mijn PR, maar we zijn weer terug! Ik kende een goede start maar zakte in de eerste rond toch een paar plaatsen teug. Die had ik na een drietal rondje al weer snel teruggewonnen. Na een herstart in de zesde ronde kon ik nog een vijftal plaatsen goedmaken en eindigde als 16e. Had graag dat ene punt van de 15e plaats opgehaald ten overstaan van zoveel gasten, maar dat zat er net niet in. Ik ben echter tevreden en we gaan zorgen dat we volgend jaar sterker terugkomen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.