grote berg flessen en kratten voor sdol

Het geld dat opgehaald wordt komt in zijn geheel ten goede aan de jeugdafdeling van SDOL. “Volgens ons is er geen woning in Luttenberg die niet meewerkt aan deze aktie en mensen die geen flessen in huis hebben geven meestal gewoon geld,” stelt mede-organisator Jos Holtmaat. “Zelfs bewoners van enkele woningen in Mariënheem, waar een chauffeur per ongeluk belandde, gaven flessen.”

Het exacte bedrag is op moment van schrijven nog niet bekend, maar gezien de foto’s is er flink veel geld opgehaald in Luttenberg. Deze week treedt de commissie in overleg om een doel voor het geld te bepalen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.