groen licht voor laatste fase blekkerhoek

De gemeenteraad van Raalte heeft donderdagavond groen licht gegeven voor de laatste fase van de herstructurering van de wijk Blekkerhoek in Raalte. De laatste fase behelst met name de Rozenstraat waarin 69 nieuwe wooneenheden worden gebouwd. De bestaande woningen worden gesloopt, daar komt nieuwbouw voor terug.

In het plangebied staan nu ongeveer vijftig woningen, daar komen er dus 69 voor terug. Twintig woningen hiervan zijn seniorenwoningen, nog eens twintig worden eengezinswoningen. Daarnaast komen er veertien startersappartementen, negen zorgappartementen en zes zorgwoningen.

Naast de sloop en de bouw van de woningen wordt de Rozenstraat verlengd en verbreed.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.