gratis computerhulp in bibliotheek raalte

Donderdag 22 september tussen 13.30 uur en 16.30 uur in de bibliotheek Raalte: computerhulp. Heeft u wel eens problemen met de computer? Of heeft u vragen over het installeren en de werking van programma’s? Kom dan langs op donderdagmiddag eens in de twee weken. De hulp is gratis.

Laptops met gangbare software (Windows, Office) zijn aanwezig. Wanneer er problemen zijn met de eigen computer, wordt u verzocht deze mee te nemen (monitor, muis en toetsenbord zijn aanwezig). Wanneer er problemen zijn met bepaalde programma’s, zal de originele software beschikbaar moeten zijn. Ook hulp bij het inbouwen van apparatuur in uw computer is mogelijk. Toegang en hulp is gratis en u hoeft geen lid te zijn.

U kunt twee keer in de maand profiteren van de gratis computerhulp. Er is hulp op iedere tweede én vierde donderdag van de maand in de bibliotheek Raalte. Passage 6 in het Kulturhus Raalte, kijk ook op staging2.bibliotheekraalte.nl voor alle data in het nieuwe seizoen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.