goede opkomst infoavonden over glasvezel

Ongeveer 280 mensen zijn maandag- en dinsdagavond op de informatieavonden over glasvezel in Salland afgekomen. Maandag kwamen er ongeveer 180 bezoekers, dinsdag ongeveer 100. De presentator van dinsdagavond, Jurik Okma, ging vooral in op de behoefte aan bandbreedte, nu en in de toekomst.

“Op dit moment hebben de meeste mensen voldoende aan wat ze krijgen, echter de ontwikkelingen op het gebied van onder andere educatie en zorgondersteuning gaan zo enorm hard, dat de behoefte aan meer bandbreedte voor elke doelgroep komt,” aldus Okma. “Raalte krijgt nu de mogelijkheid om over te stappen op deze nieuwste technologie voor gelijkwaardige maandkosten ten opzichte van de huidige situatie, dus waarom niet overstappen? Bovendien geldt; nu meedoen betekent geen aansluitkosten!”

Of Raalte daadwerkelijk glasvezel krijgt hangt af van het aantal deelnemers. Minimaal 30 procent van de huishoudens moet zich aansluiten op glasvezel om daadwerkelijk glasvezel aan te leggen.

Voor meer informatie kijk op staging2.sallandopglasvezel.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.