go ahead eagles favoriet tegen sc veendam

Go Ahead Eagles neemt het aanstaande vrijdag in de eigen Adelaarshorst op tegen het tot nu toe nog puntloze SC Veendam. Eagles bezet momenteel de twaalfde plaats met vijf punten uit vier wedstrijd. SV Veendam wist in vier competitiewedstrijden nog geen punt binnen te slepen. ‘De Kolonisten’ kregen maar liefst tien doelpunten om de oren en wisten er zelf slechts drie te scoren.

De stadionclub uit Deventer voert overigens toch een ranglijst aan. Resit Schuurman wist namelijk in vier wedstrijden al drie gele kaarten te halen. Hij staat daarmee op een gedeelde eerste plaats in het kaartenklassement.

Go Ahead Eagles kreeg onlangs overigens goed nieuws te horen uit de ziekenboeg. Tcho Tcho Nzuzi-Makuso heeft namelijk geen hartproblemen. Tijdens de uitwedstrijd tegen FC Volendam meldde de aanvaller zich nog in de eerste helft bij de dug-out met problemen in zijn hartstreek. Maandag deed de Congolese Belg diverse tests in het ziekenhuis, maar er werden geen afwijkingen geconstateerd.

Het duel tegen Veendam heeft overigens een speciaal tintje voor Marnix Kolder. De spits kwam afgelopen zomer over van Veendam, waar hij twaalf doelpunten maakte. Vrijdag neemt hij het dus op tegen zijn oude werkgever.

De wedstrijd in de Adelaarshorst begint om 20.00 uur. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Tom van Sichem.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.