giet loss feest een doorslaand succes

Ze hadden zich er veel bij voorgesteld, maar afgelopen editie van het Giet Loss Feest overtrof de verwachtingen van de organisatie. “Volle bak en een fantastische sfeer!”, zegt Jordy Schrijver. Het was dit jaar even spannend of het weer zou meewerken. Maar waar het buiten flink tekeer ging met regen en onweersbuien, was er binnen nauwelijks iets van het slechte weer te merken. “De band sloeg fantastisch aan op het publiek waarvoor een groot compliment naar de band BigBird”.

Ook al was het niet het meest ideale weer voor een tentfeest, over de bezoekersaantallen mogen we absoluut niet klagen. “We merken dat we elk jaar meer naamsbekendheid krijgen en plukken daar ook dit jaar weer de vruchten van”, vertelt Lieke Overgoor.

Een kleine 600 bezoekers genoten met volle teugen van de muziek en drankjes. Het publiek varieerde van jong tot oud. “We zien dat ook de oudere jeugd de weg weet te vinden naar ons feest”, zegt Jordy met een knipoog. Traditioneel is het feest zonder grote incidenten verlopen, dus volgend jaar zal er zeker weer een nieuwe editie van het Giet Loss Feest op poten worden gezet. ‘Groter en spectaculairder’, verzekert de vriendengroep ons.

Ludieke actie

“We hebben nog even overwogen om bij wijze van ludieke actie een tekstkar bij de ingangswegen van Heino te plaatsen met de tekst: ‘Heino zit vol, keer om’. Dit alles natuurlijk met een knipoog naar de regelgeving waar Ribs&Blues afgelopen jaar van burgermeester Piet Zoon aan moest voldoen. We hebben hier uiteindelijk vanaf gezien omdat wij (nog) niet met absurde regelgeving worden geconfronteerd.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.