Home / archiefcentraal / gewoon carolien elite in salland

gewoon carolien elite in salland

Op school waren ook kinderen die ‘oudere’ kleren en fietsen hadden. De mevrouw was onder andere daardoor ‘anders’ en vaker een prooi van jaloezie. Zij voelde zich in die tijd in de klas vaak alleen en eenzaam.

De mevrouw heeft het financieel nog steeds goed, maar door haar gevoelens van vroeger geeft zij haar dochter die nu naar de middelbare school gaat, geen nieuwe fiets. De tijd is echter veranderd. De mensen die bij haar in de klas zaten, zijn nu de ouders van de kinderen in de klas van haar dochter en deze kinderen hebben nu ook nieuwe kleding aan en een nieuwe fiets.

Dus deze mevrouw koopt geen nieuwe fiets voor haar dochter omdat zij daar vroeger mee geplaagd werd, de andere ouders kopen misschien wel een nieuwe fiets voor hun kinderen omdat zij die vroeger niet kregen…

Houden we zo een situatie in stand?; Dingen kopen vanuit afhankelijkheid van wat je wel kreeg of niet kreeg? Of kopen je zaken omdat je dat graag wilt, omdat iemand daarom vraagt en daarvan gelukkig wordt zonder gehechtheid aan vroeger? Dus omdat het bijdraagt aan het geluk en welzijn van iemand? Hoe is dat voor jou? Schrijf gerust je verhaal op de site of via info@carolienjonkman.nl

Lees ook

Gratis testamentcheck bij alle locaties Notariaat Salland

HEINO/WIJHE – Notariaat Salland haakt op vrijdag 18 juni weer aan bij de Landelijke Testamentcheckdag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.