gewoon carolien een onvergetelijke vakantie

Het hele jaar hebben we hard gewerkt en geld opzij gelegd voor de komende weken. Extra werk aangenomen voor nog meer leuke mogelijkheden voor het gezin. Vrijdagmiddag om 16.00 uur vrij gekregen en om 18.00 uur zaten we al volgepakt in de auto op weg naar onze vakantiebestemming. Vlakbij Raalte rijden we al niet zo lekker door. We kunnen er nog om lachen. Vele foute afslagen, drukte op de weg, drukke kinderen en vergeten spullen verder, lijkt de stemming voor de vakantie al gezet.

In de vakantietijd stemmen we ons weer liefdevol af op elkaar. Althans, dat is de bedoeling. Soms blijkt dat die fijne afstemming door allerlei omstandigheden niet meer te vinden is. Na de vakantie gaan veel mensen scheiden.

Een paar kinderen die ik mag zien in de praktijk passen precies in de SIRE-reclame staging2.kinderenineenscheiding.nl. Op een van de kindjes staat in en op haar lijf geschreven ‘jij bent niet belangrijk’, ‘ik wou dat je nooit was geboren’, ‘papa vindt jou niet lief’. De andere kindjes zien door alle omstandigheden hun vader ook niet. De kindjes wonen volledig bij hun moeder, zijn ontzettend loyaal aan hun moeder. Alles wat maakt dat de kindjes zich veilig en vertrouwd voelden, is voorbij. Het gezinsverband is in hun geval heel plotseling gestopt. De gevoelens van de kindjes gaan alle kanten op, er komen allerlei lichamelijke probleempjes. Ik ervaar de situatie als enorm pijnlijk, verwoestend, schrijnend.

Lieve mensen, als je besluit te gaan scheiden of uit elkaar te gaan, wil je dan alsjeblieft achter je beslissing staan en verantwoordelijkheid nemen voor wat je teweeg brengt. Zeer zeker als je kinderen hebt?

staging2.carolienjonkman.nl info@carolienjonkman.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.