geslaagde avond over beleggen in olst wijhe

De aanwezige relaties en gasten van Salland Hypotheekadvies waren na afloop van de presentatie over beleggen zeer tevreden. De avond was georganiseerd door financieel adviseur Ben van den Berg, spreker was Egbert Berkhoff, directeur van Onafhankelijk Vermogensbeheer NoordNederlandsEffectenKantoor (NNEK).

Het niveau en de heldere presentatie met af en toe een kwinkslag naar de emotionele belegger was volgens de aanwezigen zeer goed. Direct aan het begin van de avond konden de aanwezigen al de ‘Gouden Tip’ voor elke belegger noteren.

Duidelijk werd aangegeven dat alles begint met een goed plan opgesteld door uw financieel adviseur, om je financiële doelen te realiseren. Wanneer beleggen dan onderdeel is om dit doel te behalen is het van belang om “de emotie” uit te schakelen. Op basis van rationele beslissingen met behulp van onder andere statistieken en qua sector en regio goed gespreide beleggingen het plan uitvoeren en je aan dit plan houden. Emotionele aan– of verkopen brengen alleen maar kosten én weinig rendement met zich mee. Na afloop van de presentatie werd er door de aanwezigen nog uitgebreid nagepraat over de gepresenteerde strategie.

“Voordeel van deze aanbieder van Vermogensbeheer is naast de hoge kwaliteit, ook van het beheer en ondersteuning tijdens de looptijd van het plan en de laagdrempeligheid”, aldus Ben van den Berg. “Veel banken en grote vermogensbeheerders hebben zich de afgelopen jaren verder teruggetrokken van de particuliere beleggingsmarkt. Vanaf 5.000 euro ineens of 100 euro per maand zijn er al mogelijkheden voor individueel vermogensbeheer om uw doel te bereiken. Dat kan bijvoorbeeld het aflossen van een hypotheek zijn, maar ook gewoon een ‘appel voor de dorst’.”

Voor je oude beleggingsrekeningen en –polissen, waarin je misschien teleurgesteld bent, is vaak nog weer een haalbaar plan te maken. Vrijwel alle doelen die verder dan vijf tot tien jaar in de toekomst liggen, zijn als beleggen bij je passen, te realiseren. Ben je nieuwsgierig geworden naar je eigen plan voor jouw toekomst, neem dan contact op met Ben van den Berg via staging2.Salland Hypotheekadvies.nl, 06-510 501 38 of 0570-78 40 90.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.