gerben k wint wedstrijd van de week

Rohda won afgelopen zondag met 3-0 van Juliana ’31. Mooi voor de ploeg uit Raalte natuurlijk, maar ook voor Gerben K. Hij voorspelde, net als Mark Landman, de juiste uitslag van de Intersport Schutte Wedstrijd van de Week. Geluk voor Gerben, want zijn lootje werd getrokken en dat levert hem een voetbal op. Mark moet het voor deze keer doen met een eervolle vermelding.

Natuurlijk was er nog iemand de uitslag juist voorspelde, namelijk Justin. Alleen probeerde hij de boel te bedonderen door de uitslag pas na afloop van de wedstrijd onder het artikel te zetten. Een bal winnen zat er voor hem dus niet in!

Woensdag om 12.00 uur staat er weer een gloednieuwe Wedstrijd van de Week online. Voorspel wat de uitslag wordt en wie weet win jij de volgende keer een speciale Intersport Schutte/Salland Centraal voetbal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.