gerben holtmaat tijd voor een ander

Voor Gerben (nu 34) waren het tropenjaren. “Het was een bijzonder hectische periode voor de club. Mijn voorganger Herman Holtmaat had natuurlijk al veel werk verricht aangaande de vernieuwing van het complex en de financiering ervan, maar het moest nog wel in goede banen geleid geworden. Daarnaast hadden we nog de viering van het 75-jarig jubileum in 2009, de zorg voor de hypotheek van het nieuwe complex, de voetbalplaatjesactie, degradatie van de voetbal, promotie van de voetbal, het overlijden van bestuurslid Tonny Krosman, dat heeft veel impact gehad binnen de club, en nu op het laatst nog de aanleg van het kunstgrasveld. Het was een wilde treinrit. En ondertussen hebben ook verschillende bestuursleden na jaren van inzet afscheid genomen. Daarom ben ik ook zo blij dat Peter Bons, de oud-penningmeester van SDOL, bereid is gevonden om de voorzittershamer over te nemen. Hij brengt jaren ervaring met zich mee! En ik wil het nu eerst even een jaartje rustig aan doen. Nu kan ik na de wedstrijden van mijn eigen team weer een paar biertjes mee drinken, in plaats van dat ik andere verplichtingen heb. En na een jaartje begint het vast wel weer te kriebelen om iets voor de vereniging te doen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.