Home / archiefcentraal / genista noordman naar nk l springen

genista noordman naar nk l springen

Genista Noordman uit Dalfsen van P.V. de Heuvelruiters uit Luttenberg heeft zich geplaatst voor de Nederlandse Kampioenschappen in Ermelo op 10 september. Genista werd op de Overijsselse Kampioenschappen in Balkbrug negende met haar paard Vasthi in de Klasse L.

Genista traint twee keer per week in Manege de Luttenberg en ook thuis een aantal keer per week. Zo heeft zij eens in de twee weken privéles. Dat harde werken resulteert zeer vaak in prijzen en nu dus zelfs in deelname aan de Overijsselse en Nederlandse Kampioenschappen.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.