geen digitale diensten op raaltenl

“Toch willen wij alleen digitaal zaken doen als onze klanten er zeker van kunnen zijn dat het veilig kan. Dat is op dit moment niet het geval,” stelt de gemeente. “Zodra wij die veiligheid weer kunnen garanderen, kunt u de elektronische formulieren en de digitale producten weer normaal gebruiken.”

De dienstverlening in het gemeentehuis gaat gewoon door. Ook buiten de openingstijden van de publieksbalie, iedere ochtend van 8.30 tot 12.30 uur en op dinsdagavond van 17.00 tot 19.30 uur, kun je in het gemeentehuis terecht. Een afspraak maken met de gemeente kan overigens nog wel via de website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.