frikandel eetwedstrijd gaat niet door

Het feest, ter ere van het 12,5-jarig bestaan van winkelcentrum ’t Raan, gaat overigens ook zonder de frikandel-eetwedstrijd gewoon door. Vrijdag wordt een begin gemaakt met de opbouw van de tent. Zaterdag er voor jong en oud van alles te doen.

Voor de kinderen staat er onder meer een luchtkussen, is er schmincken en is er een ballonnenfiguur.

Voor de iets oudere bezoekers is er livemuziek. Van 14.00 uur tot 17.30 uur draait DJ Thye platen. Ondertussen zorgt Party Crew Salland voor een lichtshow. Tussen 17.30 uur en 21.30 uur speelt de formatie Volhardt, met vooral Nederpop in het repertoire. DJ Bolinski sluit dag af. Hij draait van 21.30 uur tot 23.00 uur.

Voor meer info, zie staging2.moonstarevents.nl/evenementhetraan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.