finale aanstormend talent in plaskerk

Aan de auditie, in mei, deden zestien deelnemers mee. Hieruit heeft de jury twaalf deelnemers gekozen die mogen meedoen aan de komende finale. Daarnaast doen de winnaressen van vorig jaar, de Pianogirls, ook mee. In deze finale is er weer zang, klarinet, trompet en orgel te beluisteren. Één van de finalisten is een 10-jarige jongen die het prachtige Dethleff-orgel van de Plaskerk zal bespelen.

Tijdens het overleg van de deskundige- en publieksjury is er een extra optreden van de verrassende groep Rambakkie (West Afrikaan Rythm Section Raalte). Dit optreden van de Sallandse Percussiegroep, onder leiding van Joop Gooij, duurt ongeveer een half uur. Meer informatie is op staging2.rambakkie.nl te vinden.

Kaarten kosten tien euro in de voorverkoop, kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen. Hier zit een kopje koffie/thee met iets lekkers inbegrepen. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Annie Schulten of dierenwinkel Pets & Go in Raalte. In Heino kun je kaarten kopen bij Klaas Bos,Kastanje 13, 06-41184290. Aan de kassa kosten kaarten 12,50 euro. Meer informatie is op staging2.aanstormendtalent.com te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.