filmhuis raalte viert vijfjarig bestaan

Van twaalf tot vier stond het filmhuisbestuur met een promotiekraam op de Raalter markt, voor het Kulturhus. Over belangstelling had men niet te klagen. Menigeen maakte van de gelegenheid gebruik als filmster op de foto te worden gezet. De actie leverde het Filmhuis ruim twintig nieuwe ‘vrienden’ op. Veel bezoekers schreven zich in om het programma via de mail toegestuurd te krijgen.

Elke veertien dagen draait het Filmhuis op vrijdagavond een kwaliteitsfilm in de filmzaal van het Kulturhus. Kaarten zijn te koop bij de Parabool voor vijf euro per film. Vrienden krijgen korting. Het lidmaatschap hiervoor bedraagt 7,50 euro per jaar. Voor het programma en meer informatie kun nje op staging2.filmhuisraalte.com kijken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.