Home / archiefcentraal / feest van herkenning in lommerrijk

feest van herkenning in lommerrijk

In het bostheater kwamen een fiks aantal klassiekers uit het rijke oeuvre van Annie M.G. voorbij. Een feest van herkenning voor het publiek dat volop ruimte kreeg om mee te doen. Tijdens “de Twips” legden alle toeschouwers de handen op de heupen en de bips. De kat van Ome Willem kwam terug uit Parijs. De troubadours bezongen hun liefde aan de step (‘ik ben zo blij dat ik ‘m heb’). En natuurlijk werd samen met Dikkertje Dap een bezoekje aan de giraf in Artis gebracht.

Aan het einde hief het trio “Mijn opa” aan, het overbekende nummer over de aardigste grootvader in heel Europa. Luttenberger Herman Hofstede werd op het podium geroepen en tientallen kinderen drommen zich om hem samen. De trotse opa Herman genoot zichtbaar.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.