Home / archiefcentraal / familiebedrijf bruggeman wordt overgenomen

familiebedrijf bruggeman wordt overgenomen

Landbouwmechanisatiebedrijf Bruggeman uit Broekland wordt aan het eind van deze maand overgenomen door Reesink uit Apeldoorn. Het familiebedrijf wordt overgenomen door Kamps de Wild, een dochteronderneming van Reesink.

De familie Bruggeman krijgt 25 procent van de aandelen van de nieuwe op te richten BV. De overige driekwart gaan naar Kamps de Wild. Tonnie Bruggeman, de eigenaar van Bruggeman, gaat de nieuwe BV leiden. Bruggeman heeft naast een vestiging in Broekland ook een vestiging in Lemele.

Lees ook

Alleen materiële schade bij botsing op Almelosestraat

RAALTE – Vanmiddag zijn twee auto’s op elkaar gebotst op de Almelosestraat in Raalte. Een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.