extra belasting kan eagles opbreken

Go Ahead Eagles deed afgelopen dinsdag goede zaken in de KNVB-bekercompetitie. De thuiswedstrijd tegen Helmond Sport werd gewonnen en er werd goed voetbal op de mat gelegd. Toch kostte deze wedstrijd de spelers behoorlijk wat kracht. De Deventenaren slaagden er niet in zich in negentig minuten te ontdoen van de bezoekers uit Helmond, maar hadden daar een half uur extra voor nodig.

Vrijdagavond neemt de ploeg van trainer Joop Gall het in de eigen Adelaarshorst op tegen MVV Maastricht. De ‘Sterrendragers’ kenden een iets gemakkelijker begin van het bekertoernooi. In Alphen aan den Rijn won de ploeg van trainer Rene Trost moeiteloos met maar liefst 0-8. De vraag is in hoeverre de extra krachtinspanning invloed heeft op de Deventenaren.

Dat het geen gemakkelijke wedstrijd gaat worden voor de thuisploeg is zeker. MVV verkeert in uitstekende vorm. Met tien punten uit zes wedstrijden staat de ploeg uit Maastricht op een gedeelde vijfde plek. Go Ahead Eagles staat na zes wedstrijden op de gedeelde veertiende plek. Er werden slechts zes punten behaald.

De wedstrijd in de Adelaarshorst in Deventer begint om 20.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.