elferink mode wijhe bol van activiteiten

Annabeth, Kees, Jasmijn en Florian, actieve deelnemers van ateliergroep ‘De Verbeelding’ uit Wijhe, hebben onder leiding van Henny Schaapman elk een etalagepop creatief beschilderd. Het resultaat is te zien in de etalage van Elferink Mode Wijhe. Ook tijdens de kunstroute op zaterdag 3 en zondag 4 september is dit mogelijk.

Elferink Mode is op zondag 4 september van 12.00 tot 17.00 uur geopend. Maandagavond 5 september showen mannequins om 19.15 uur de nieuwste mode van onder andere Geisha, JustB, Sandwich, Transfer, Object, YaYa, EDC, Juff. Jansen en Not The Same. De toegang is gratis, aanmelden is noodzakelijk en dat kan via 0570-521253 of elferinkmode@ghetnet.nl

Daarnaast showen twee mannequins op woensdag 7 september van 10.00 tot 16.00 uur in een doorlopende presentatie de nieuwste mode van onder andere Frank Walder, Gerry Weber, Weber Edition en Roberto Sarto.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.