eagles geeft voorsprong uit handen

Go Ahead Eagles is er gisteren niet in geslaagd te winnen van SC Veendam. In de Adelaarshorst in Deventer werd het 2-2. De ploeg van trainer Joop Gall kwam al snel op 2-0, maar verspeelde de voorsprong in de tweede helft.

Na een saai eerste half uur waarin weinig gebeurde opende Janota na dertig minuten spelen de score met een fraai doelpunt. Een minuut later was het alweer raak voor de thuisploeg, ditmaal werkte uitgerekend Marnix Kolder de bal tegen de touwen. De aanvaller kwam dit jaar over van nota bene SC Veendam.

Na rust kantelde wedstrijd en kregen de bezoekers meer voor het zeggen. In de 71e minuut bracht Arco Jansen Veendam terug in de wedstrijd en in de 83e minuut kopte Menting ‘de Kolonisten’ naast Eagles.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.