Home / archiefcentraal / dwangsom voor bewoner ramelerdijk

dwangsom voor bewoner ramelerdijk

De gemeente Raalte legt een bewoner van de Ramelerdijk in Raalte een dwangsom van 2.500 euro per week op. De bewoner van het perceel heeft op zijn erf bouwmaterialen, autowrakken, auto-onderdelen, caravans en een boot op een trailer opgeslagen. Volgens de gemeente zijn deze bestemd voor de (detail)handel en dat mag niet volgens het bestemmingsplan. Er zit namelijk een agrarische bestemming op het perceel.

Tijdens meerdere controles van de gemeente en de politie (in 2010 en 2011) werd geconstateerd dat de bewoner strijdig handelde. Hij heeft toen meermaals een waarschuwing gehad, waaraan geen gehoor is gegeven.

De bewoner van het perceel heeft tot 2 oktober de tijd om het terrein te ontdoen van de goederen, anders moet hij in de buidel gaan tasten. Het maximale bedrag dat de bewoner moet voldoen is 25.000 euro, daarnaast moet hij een bodemonderzoek laten uitvoeren.

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.