diverse synchroonzwemactiviteiten in raalte

De synchroonzwemsters van RZ&PC De Oostdobbers staan aan de start van een nieuw en spannend seizoen. Naast het feit dat de vereniging de Oostdobbers dit jaar over zal gaan in de nieuwe vereniging Hera’11, staan er dit jaar vele nieuwe en leuke activiteiten gepland. Waar mensen bij synchroonzwemmen al snel denken aan het beeld van altijd lachende meisjes met strakke knotjes en een knip op de neus, komt men daar al snel van terug.

Synchroonzwemmen is namelijk een sport met gevoel voor ritme, een goede conditie en veel kracht. Het hele jaar door worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Al deze activiteiten worden aangekondigd op staging2.synchroonzwemmenraalte.nl Nieuwsgierig, kom dan op woensdagavond 14 september van 18.30 tot 19.30 uur naar zwembad Tijenraan in Raalte. Neem je badpak mee en train direct mee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.