dit zijn de beste sporters van olst wijhe

De gemeente Olst-Wijhe is elf Nederlands kampioenen rijker. In vijf verschillende categorieën werden de inwoners van de gemeente Nederlands kampioen en donderdagavond werden zij gehuldigd door sportwethouder Ans Otterloo.

Zo zijn er Nederlandse kampioenen in de autosport, dartsport, atletiek (meerkamp), vogelsport, en zelfs drie kampioenen gewichtheffen. De jongste kampioen, Sanne Groot Lipman, is slechts 11 jaar. Zij werd Nederlands kampioen met haar vogels. Ook Martien Strijdveen, Tonnie Groot Lipman en Menno Groot Lipman werden Nederlands kampioen in deze tak van sport.

Tibo Jókóvi, Jan Willem van Aefst, Serfandus Jejanan en Kahau Chou werden Nederlands kampioen gewichtheffen. Sven Groen is de nieuwe dartkampioen, Denise van Herp mag zich Nederlands kampioen Meerkamp en Gerard van Zadelhoff is kampioen in de autosport.

De kampioenen kregen natuurlijk allemaal een presentje en gingen met z’n allen op de foto. En om het feest compleet te maken stond er bij Galerie Brasserie 1703 in Wijhe een stuk taart en een drankje op hen te wachten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.