de zon toch maar mooi weer van genoten

Je kunt zeggen dat het nu wel gedaan zal zijn met het mooie weer, je kunt stellen dat het zondag minder was dan zaterdag, je kunt ook zeggen dat het in de nacht tussen die twee dagen knap spookte in de lucht, maar je kunt ook zeggen dat de zon ons dit weekend zo’n mooie dag bezorgde.

Ben Heethaar van de Sallandse Wandelvierdaagse is van dat laatste soort. Als liefhebbend wandelaar geniet hij toch al optimaal van de natuur, dat heeft hij dit weekend ook gedaan. Nagenieten van de zomer, en misschien wel wachtend op een Indian Summer, een prachtige nazomer.

Onderschrift bij de foto van Ben Heethaar zelf: “Dag zon”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.