de 10 verschillen rond vakantiestemming

Een altijd langskomend vakantieprobleem is de dag waarop je even geen vakantiegevoel hebt. Alles wat een vakantie tot een vakantie maakt heb je dan al gezien of gedaan. Gelukkig is er dan altijd nog ergens een sale, een outlet of gewoon een opruiming. Dat wordt dan een heerlijke dag van: ‘kijken, niet kopen’.

De tekeningen van Coenen verschijnen in meerdere bladen, zoals al vijftien jaar lang in het dagblad De Telegraaf. Vanaf februari 2009 staan er ook tekeningen van de Olstenaar in de krant van Salland Centraal. In de vorm van een puzzel. Een ‘zoek de tien verschillen’, waarbij de plaatjes zijn gekoppeld aan de actualiteit. Op zaterdag plaatsen we de oplossing op onze site. Had je alles goed?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.