de 10 verschillen rond dag van de democratie

“Als de zon ergens in september een plek bij de evenaar gevonden heeft dan duren dag en nacht even lang. Dan begint de herfst. Wij kennen vier soorten. Zij die ons elke avond vanaf de buis weer nieuwe regenbuien voor de volgende dag beloven rekenen vanaf 1 september. De sterrenkijkers gaan uit van 23 september en in Nederland en België staat volgens goed poldermodel de herfst op 21 september op de kalender. Van de herfst die dit jaar direct na het voorjaar begon is geen vaste datum bekend.”

De tekeningen van Coenen verschijnen in meerdere bladen, zoals al vijftien jaar lang in het dagblad De Telegraaf. Vanaf februari 2009 staan er ook tekeningen van de Olstenaar in de krant van Salland Centraal. In de vorm van een puzzel. Een ‘zoek de tien verschillen’, waarbij de plaatjes zijn gekoppeld aan de actualiteit. Op zaterdag plaatsen we de oplossing op onze site. Had je alles goed?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.