dagje uit voor 85 gasten zonnebloem

85 gasten hebben vrijdagochtend en –voormiddag genoten van een dagje uit van de Zonnebloem afdeling Raalte. Ter ere van de Nationale Ziekendag brachten zij een bezoekje aan Zuivelboerderij de Knapenvelder. Daarbij werden zij begeleid door circa vijftien Zonnebloemvrijwilligers.

“Het doel van de dag is om de contacten tussen zieken, gehandicapten en eenzame mensen en hun omgeving te bevorderen”, vertelt Henk Stroot, voorzitter van de Zonnebloem afdeling Raalte. De opkomst was volgens hem goed. De Zonnebloemcliënten die om wat voor reden dan ook niet bij de dag aanwezig konden zijn, hebben een kleine attentie aangeboden gekregen.

Bij de Knapenvelder werden de gasten ontvangen met koffie en cake. Daarna volgde een optreden van Charlotte Glorie met luisterliedjes en conferences. Rond 12.30 uur stond er een gezamenlijke picknick gepland, vanwege het frisse weer moest deze echter binnen plaatsvinden. De lunch werd aangeboden door de Albert Heyn.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.