Home / archiefcentraal / cursus gemeentepolitiek vvd raalte gaat door

cursus gemeentepolitiek vvd raalte gaat door

Tijdens deze bijeenkomsten maken de deelnemers kennis met allerlei facetten van de gemeentepolitiek. Aan de orde komen onder andere de taken en rollen van de gemeenteraad, gemeentefinanciën, netwerken, samenwerken met andere overheden en debattechnieken. De serie wordt afgesloten met een bezoek aan de Tweede Kamer, met een inleiding en rondleiding door Malik Azmani (raadslid in Ommen en tevens Tweede-Kamerlid).

De bijeenkomsten worden gehouden in de maanden september tot en met februari. Men hoeft nog geen lid van de VVD te zijn om aan het programma te kunnen deelnemen. Uitgangspunt is wel dat er serieuze belangstelling is om voor de VVD politiek actief te zijn of te worden. Wij nodigen vooral jongelui uit om zich te melden

Hoewel de volgende verkiezingen pas over een kleine drie jaar zijn, vindt de VVD het van belang om geïnteresseerden zo vroeg mogelijk de kans te geven, kennis te maken met de gemeentepolitiek. Na afloop van de bijeenkomsten kan men besluiten om bijvoorbeeld in de steunfractie mee te draaien.

Aanmelden kan tot en met 16 september. Voor opgave en meer informatie kan men contact opnemen met Ben Nijboer email: ben.nijboer@hotmail.com

Lees ook

Testlocatie in Raalte per 1 oktober gesloten

ZWOLLE – GGD IJsselland sluit per 1 oktober de testlocaties in Steenwijk en Raalte. “Je …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.